Over mij

Interesse in de huid is pas in mijn puberteit begonnen. Mijn huid was niet goed, ik had een vette huid, acne zelfs. Dit kreeg ik niet onder controle, de kennis was er ook nog niet. Ik heb veel producten geprobeerd om mijn huid mooi te krijgen. Daar is de interesse in producten ontstaan. Ik vond het leuk om proefjes uit te proberen, maskertjes opdoen, peelings en scubjes uitproberen, noem maar op. Ik heb zoveel verschillende producten gebrobeerd. Nu, na jaren ervaring en veel product kennis, weet ik uiteraard tot dat niet de juiste aanpak is. 

Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste en (medisch)pedicure ben ik werkervaring gaan opdoen. Kreeg een leuke baan in een cityspa en heb daar vele jaren met veel plezier gewerkt. Echter mijn droom om te werken in het buitenland ging niet weg en toen ben ik gaan solliciteren. Overal waar het me leuk leek.

Vrij snel kreeg ik toen een telefoontje uit de Malediven en een maand later was ik vertrokken. Ik werkte daar in een resort. Hier heb ik ontzettend veel geleerd, vooral ook op het gebied van massages. Veel verschillende technieken geleerd, waaronder mijn favoriet, deep tissue.

Eenmaal weer terug thuis ben ik weer aan het werk gegaan in de cityspa. Daarna vond ik dat ik ervaring genoeg had opgedaan en ben ik met Treatz gestart. 

In mijn praktijk werk ik met producten die de huid ondersteunen, waardoor je huid gezond wordt. De huid wordt sterker en beter. Lees hier meer over in het menu 'merken'.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen in mijn praktijk.

Groetjes Anke