Behandelingen

Treatz werkt niet met standaard behandelingen. Ook omdat de conditie van de huid steeds veranderd. Door middel van Face Mapping zone-to-zone huidanalyse wordt elke facial aangepast aan wat uw huid op dat moment nodig heeft. Zo krijgt u altijd het beste advies. Samen kijken we dan welke behandeling voor u op dat moment het beste is.

Ken uw huid

Uw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid uw leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Een Dermalogica skin therapist beschikt over Face Mapping, een unieke methode om uw huid, zone voor zone in kaart te brengen. 

Bij Face Mapping wordt uw gezicht verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht. Door Face Mapping houdt u een keurig overzicht met betrekking tot uw huidconditie, waardoor u en uw skin therapist een zeer helder beeld hebben van uw huid. Hierdoor is het mogelijk om uw huid zeer specifiek te behandelen met Dermalogica producten.

Bij Treatz kan ik u een advies op maat geven hoe u uw huid moet verzorgen. Als de producten u bevallen, kunt u deze bij mij kopen en zelf thuis gaan gebruiken voor het beste resultaat! Kijk ook onder het kopje Face Mapping voor uw persoonlijk Face Mapping advies!