Microzone Treatment

Een snelle, doelgerichte aanpak voor uw belangrijkste huidprobleem in een 20 minuten durende intensieve behandeling plus 10 minuten advies. De focus ligt niet op het hele gezicht zoals bij de Face Treatments, maar op één bepaalde zone of op één conditie.  Perfect voor tussendoor of ter kennismaking! Kleding kan gewoon aanblijven en alleen de gekozen zone zal worden behandeld.

MicroZone eye rescue

Laat uw ogen weer stralen! Door de behandeling van de huid rond de ogen met een mix van therapeutische vitamines en verstevigende proteïnes verminderen vermoeidheid, zwellingen, donkere kringen en fijne lijntjes.

MicroZone flash exfoliation

Egaliseer en verhelder de huid met deze diepte reinigende behandeling. Een intensieve exfoliatie verstevigt en verfijnt de huid, geeft een betere kleur en glans. Gaat tevens huidveroudering tegen. Een cocktail van voedende ingrediënten als vitamines, plantaardige extracten en verzorgende stoffen, kalmeert en herstelt de huid.

MicroZone blackhead relief

Voorkom dat meëeters puistjes worden. Reinigt intensief de poriën. De huid is daarna fris, stralend en intens schoon.

MicroZone rapid spot clearing

Weg oneffenheden! Met een uitgebreide reiniging en ingrediënten die talg afvoeren en verstoppingen opheffen. Helpt ook voor ontstoken plekjes.

MicroZone hand repair

Aan handen is vaak de leeftijd te zien. Deze behandeling herstelt de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering. Eerst krijgt u een exfoliatie voor een gladde en schone huid, gevolgd door de diep voedende werking van een warme pakking die uw handen een ultra-zacht gevoel geven.

MicroZone lip renewal

Met deze conditionerende behandeling worden uw lippen gladder en voller.

Een Microzone Treatment kost €25.00