Microzone Treatment

Geschreven door Anke Vonk. Gepost in Uncategorised.

MicroZone

Een snelle, doelgerichte aanpak voor uw belangrijkste huidprobleem in een 20 minuten durende intensieve behandeling plus 10 minuten advies. De focus ligt niet op het hele gezicht zoals bij de Face Treatments, maar op één bepaalde zone of op één conditie.  Perfect voor tussendoor of ter kennismaking! Kleding kan gewoon aanblijven en alleen de gekozen zone zal worden behandeld.

MicroZone eye rescue

Laat uw ogen weer stralen! Door de behandeling van de huid rond de ogen met een mix van therapeutische vitamines en verstevigende proteïnes verminderen vermoeidheid, zwellingen, donkere kringen en fijne lijntjes.

MicroZone flash exfoliation

Egaliseer en verhelder de huid met deze diepte reinigende behandeling. Een intensieve exfoliatie verstevigt en verfijnt de huid, geeft een betere kleur en glans. Gaat tevens huidveroudering tegen. Een cocktail van voedende ingrediënten als vitamines, plantaardige extracten en verzorgende stoffen, kalmeert en herstelt de huid.

MicroZone blackhead relief

Voorkom dat meëeters puistjes worden. Reinigt intensief de poriën. De huid is daarna fris, stralend en intens schoon.

MicroZone rapid spot clearing

Weg oneffenheden! Met een uitgebreide reiniging en ingrediënten die talg afvoeren en verstoppingen opheffen. Helpt ook voor ontstoken plekjes.

MicroZone hand repair

Aan handen is vaak de leeftijd te zien. Deze behandeling herstelt de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering. Eerst krijgt u een exfoliatie voor een gladde en schone huid, gevolgd door de diep voedende werking van een warme pakking die uw handen een ultra-zacht gevoel geven.

MicroZone lip renewal

Met deze conditionerende behandeling worden uw lippen gladder en voller.

Beauty & Wellness

Geschreven door Super User. Gepost in Uncategorised.

  • Ontvangst met een kop koffie/thee
  • Startend met een behandeling naar keuze
  • Vervolgens kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze wellness ruimte met o.a. een sauna, en turks stoombad

Wij raden u aan om minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn 

 PRIJS: v.a. €35,- (prijs afhankelijk van de behandeling die u kiest)

Voorwaarden:

  • Reservering verplicht!
  • Excl. badjas, badhanddoeken. Deze kunt u huren tegen geldende tarieven

Disclaimer

Geschreven door Super User. Gepost in Uncategorised.

Algemeen
Wijzigingen die optreden door tekst-, taal- of typefouten zijn te allen tijde voorbehouden.

Dienstomschrijving
Tekst over dienst.

Afspraak annuleren
Indien u een afspraak wilt annuleren kan dat telefonisch op de op de website genoemde openingstijden. U kunt uw boeking gratis annuleren tot 1 werkdag voor de ingeplande bezoekdatum. Indien u annuleert binnen 1 werkdag voorafgaand aan het afgesproken tijdstip wordt 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht en is daarmee aan de tot stand gekomen overeenkomst voldaan. Indien u blijkt niet aanwezig te zijn op het afgesporken tijdstip, zonder dat u dit heeft gemeld, wordt 100% van het factuurbedrag in rekening gebracht en is daarmee aan de tot stand gekomen overeenkomst voldaan.

Wilt u annuleren buiten de openingstijden dan kan dit door de voicemail in te spreken onder duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer.
Het telefoonnummer van Treatz is: +31 6 30065037.

Privacy
De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden alleen en uitsluitend gebruikt voor beoogde doeleinden.

Kortingen & Acties
Alle acties die op deze website genoemd worden zijn niet in combinatie met andere acties en/of kortingen en niet geldig voor NH hotelgasten.

Bedrijfsinformatie
Treatz BV is een onafhankelijk, zelfstandige dienstverlener. Eigenaar is Anke Vonk.

Treatz by Anke

Geschreven door Super User. Gepost in Uncategorised.

Treatz staat voor professionele begeleiding en advies bij verbetering van uw huid en is gevestigd onder in het NH hotel te Maastricht.  

Bij Treatz staat huidverbetering voorop. Maar daarnaast kunt u hier ook terecht voor verschillende soorten massages, pedicure, manicure en meer.

Door te werken met de producten van Dermalogica wil ik iedere huid in topconditie brengen. Ik breng uw huid in kaart door middel van Face Mapping, een concept van huidanalyse die ik in uw eerste gezichtsbehandeling toe pas voor een perfect resultaat. Samen met u ga ik uw huidproblemen aanpakken.