Tarieven

Geschreven door Anke Vonk. Gepost in Over Treatz.

   
   

Facial 30

€30.00

Facial 45

€45.00

Facial 60

 

Microzone

€55.00

 

€20.00

 Massage 30

€39.00

 Massage 45

€55.00

 Massage 60

€69.00

   

 Pedicure

€25.00

 Manicure

€25.00

 Voetreflex

€30.00

 
 
 
 

Overige losse   behandelingen

 
   

Epileren

€10.00

Verven wimpers of wenkbrauwen

€10.00

Verven wimpers en wenkbrauwen

€15.00

Harsen bovenlip en kin

€15.00

 Harsen bovenlip of kin 

€10.00

Harsen onderbenen of bovenbenen

€20.00

Harsen hele benen

€35.00

Harsen bikinilijn

€15.00

Brazilian Wax

€25.00

Harsen oksels

€15.00

   

 

Vavin

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

waar voor je huid

 

 

Iedere huid is uniek. Wat voor de ene huid wel werkt, kan voor de andere huid helemaal niet werken. Daarom kiest Vavin voor een persoonlijke begeleiding. Onze huidprofessionals geven je een huidpaspoort en adviseren je over onze producten.

De juiste producten laten, samen met gezonde voeding, je huid van binnenuit langdurig mooi en gezond blijven.

Dermalogica

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van huidverbetering op hoog niveau. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en de slechte weggelaten, zo bevatten de producten geen parfum, irriterende alcohol, afsluitende minerale oliën, paraffine vetten, lanoline en geen synthetische geur- en kleurstoffen. Dermalogica is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen!

Dermalogica houdt altijd rekening met het milieu. Alle ingrediënten zijn eco-veilig, de verpakkingen zijn recyclebaar en op dieren wordt niet getest. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en pompflacons.

FITE

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

Financial Independence Through Entrepeneurship (FITE) is een ongekende samenwerking tussen Dermalogica en Kiva.org om vrouwelijke ondernemers kleine leningen te geven om ze te helpen met het starten of laten groeien van een eigen bedrijf. De economische kracht van vrouwen is één van de grootste drijfveren van duurzame verandering in ontwikkelingslanden. En toch wordt er niet in vrouwen geïnvesteerd.

Vrouwen krijgen vaak geen lening bij een bank en worden geconfronteerd met hoge mate van financiële discriminatie. Enkele producten van Dermalogica zijn voorzien van een extra kartonnen verpakking. Op deze verpakking staat een code. U kunt deze code invoeren op de website van FITE. Dermalogica doet dan een bijdrage aan het microkrediet.

Volgens de Wereldbank is de economische zelfstandigheid en financiële onafhankelijkheid van vrouwen één van de grootste krachten om duurzame armoede te bestrijden in de ontwikkelingslanden.

Doe mee met FITE– geef vrouwelijke entrepreneurs door middel van microkrediet constructieve hulp voor nu en voor de toekomst. Voor mee informatie kunt u terecht op:  http://joinfite.org/

Behandelingen

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

Treatz werkt niet met standaard behandelingen. Ook omdat de conditie van de huid steeds veranderd. Door middel van Face Mapping zone-to-zone huidanalyse wordt elke facial aangepast aan wat uw huid op dat moment nodig heeft. Zo krijgt u altijd het beste advies. Samen kijken we dan welke behandeling voor u op dat moment het beste is.

Ken uw huid

Uw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid uw leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Een Dermalogica skin therapist beschikt over Face Mapping, een unieke methode om uw huid, zone voor zone in kaart te brengen. 

Bij Face Mapping wordt uw gezicht verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht. Door Face Mapping houdt u een keurig overzicht met betrekking tot uw huidconditie, waardoor u en uw skin therapist een zeer helder beeld hebben van uw huid. Hierdoor is het mogelijk om uw huid zeer specifiek te behandelen met Dermalogica producten.

Bij Treatz kan ik u een advies op maat geven hoe u uw huid moet verzorgen. Als de producten u bevallen, kunt u deze bij mij kopen en zelf thuis gaan gebruiken voor het beste resultaat! Kijk ook onder het kopje Face Mapping voor uw persoonlijk Face Mapping advies!