Tarieven

Geschreven door Anke Vonk. Gepost in Over Treatz.

   
   

Facial 30

€30.00

Facial 45

€45.00

Facial 60

 

Microzone

€55.00

 

€20.00

 Massage 30

€39.00

 Massage 45

€55.00

 Massage 60

€69.00

   

 Pedicure

€25.00

 Manicure

€25.00

 Voetreflex

€30.00

 
 
 
 

Overige losse   behandelingen

 
   

Epileren

€10.00

Verven wimpers of wenkbrauwen

€10.00

Verven wimpers en wenkbrauwen

€15.00

Harsen bovenlip en kin

€15.00

 Harsen bovenlip of kin 

€10.00

Harsen onderbenen of bovenbenen

€20.00

Harsen hele benen

€35.00

Harsen bikinilijn

€15.00

Brazilian Wax

€25.00

Harsen oksels

€15.00

   

 

Vavin

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

waar voor je huid

 

 

Iedere huid is uniek. Wat voor de ene huid wel werkt, kan voor de andere huid helemaal niet werken. Daarom kiest Vavin voor een persoonlijke begeleiding. Onze huidprofessionals geven je een huidpaspoort en adviseren je over onze producten.

De juiste producten laten, samen met gezonde voeding, je huid van binnenuit langdurig mooi en gezond blijven.

Dermalogica

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van huidverbetering op hoog niveau. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en de slechte weggelaten, zo bevatten de producten geen parfum, irriterende alcohol, afsluitende minerale oliën, paraffine vetten, lanoline en geen synthetische geur- en kleurstoffen. Dermalogica is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen!

Dermalogica houdt altijd rekening met het milieu. Alle ingrediënten zijn eco-veilig, de verpakkingen zijn recyclebaar en op dieren wordt niet getest. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en pompflacons.

Microdermabrasie

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

Diamond Microdermabrasie is een veilige methode waarbij met steriele diamanten opzetstukjes de bovenste lagen dode huidcellen van de opperhuid worden weggeslepen en via een vacuümsysteem meteen worden opgezogen. Hierdoor ontstaat een natuurlijk proces waarbij de huidcellen worden gestimuleerd tot de aanmaak van elastine en collageen.

Wat zijn de resultaten?

  • Verfijnt de huidstructuur
  • Het egaliseren van de huidstructuur
  • Een gladde en zachte huid
  • Vermindert pigmentvlekjes
  • Egaliseert de huidskleur
  • Verzacht rimpeltjes en lijntjes
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Verfrist de huid
  • Vermindering acné en littekens
  • Maakt diepe rimpels gladder en oppervlakkiger

FITE

Geschreven door Super User. Gepost in Over Treatz.

Financial Independence Through Entrepeneurship (FITE) is een ongekende samenwerking tussen Dermalogica en Kiva.org om vrouwelijke ondernemers kleine leningen te geven om ze te helpen met het starten of laten groeien van een eigen bedrijf. De economische kracht van vrouwen is één van de grootste drijfveren van duurzame verandering in ontwikkelingslanden. En toch wordt er niet in vrouwen geïnvesteerd.

Vrouwen krijgen vaak geen lening bij een bank en worden geconfronteerd met hoge mate van financiële discriminatie. Enkele producten van Dermalogica zijn voorzien van een extra kartonnen verpakking. Op deze verpakking staat een code. U kunt deze code invoeren op de website van FITE. Dermalogica doet dan een bijdrage aan het microkrediet.

Volgens de Wereldbank is de economische zelfstandigheid en financiële onafhankelijkheid van vrouwen één van de grootste krachten om duurzame armoede te bestrijden in de ontwikkelingslanden.

Doe mee met FITE– geef vrouwelijke entrepreneurs door middel van microkrediet constructieve hulp voor nu en voor de toekomst. Voor mee informatie kunt u terecht op:  http://joinfite.org/

Meer artikelen...